Verzano uitzicht zwembad

Dromen over Toscane

Deze site hebben wij opgericht om onze vrienden/kennissen en een ieder die interesse heeft in Italie, op de hoogte te houden van de voortgang van het verbouwen/restaureren van onze twee oude stallen en kastanjerokerij in Toscane, Lunigiana.

Iedere keer als wij mijn vader bezochten in het Noord Toscaanse dorpje Po, genoten wij van de rust, de natuur, gastvrijheid van de mensen, het lekkere eten en genoeg te ondernemen in de omgeving. Po is een dorpje gelegen in de Toscaanse streek Lunigiana. Dit is een prachtige bergachtige omgeving met vele kastelen. Het is één van de vele middeleeuwse dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan en waar je alles even van je af kunt zetten. Mijn vader is intussen helaas overleden. Mijn sterke lieve vader, mijn beste vriend en degene met wie ik samen mijn droom zou verwezenlijken. Helaas hebben wij “onze droom” niet samen af kunnen maken maar zijn wij een heel eind gekomen. Het is nu aan ons om dit uiteindelijk voort te zetten en de droom te doen uitkomen. Ik hoop dat hij af en toe over onze schouders met ons meekijkt……

Altijd al gedroomd van een huis in Toscane? Wij hebben de stap gewaagd om 2 vervallen stallen en een kastanjerokerij te kopen en zijn deze aan het restaureren tot vakantieverblijven. Wil je meer informatie over kopen en/of verbouwen dan kun je ons altijd een bericht sturen.

0 reacties op “Dromen over ToscaneVoeg die van jou toe →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *